InnerChoice e-zine!De cliënten die ik behandel zijn over het algemeen op zoek naar een diepgaande en blijvende verbetering van hun klachten.


Hieronder zal ik een algemene beschrijving van de cliënten geven, die voor mijn behandelwijze kiezen en de klachten die ik behandel. Zo kunt u in 1 oogopslag zien of het bij u past.

Ik behandel voornamelijk cliënten met chronische lichamelijke klachten, maar ook met emotionele problemen. Deze klachten kunnen al heel lang bestaan, maar een oorzaak wordt vaak nauwelijks gevonden. Wellicht loopt u ook al heel lang met klachten rond die maar niet echt minder lijken te worden, terwijl de doktoren niets kunnen vinden. Maar toch lijdt u pijn!
Of heeft u veel uiteenlopende klachten? En volgt u daar verschillende therapieën voor, die echter niet op elkaar afgestemd zijn.

Zoekt u een effectieve behandelwijze die in harmonie is met uw diepste wezen en de natuurlijke werking van uw lichaam respecteert? Heeft u genoeg van behandelingen die u lichamelijk belasten en ongewenste bijwerkingen hebben? Zoekt u een therapie waarbij u volledig wordt gerespecteerd, die u weer in uw kracht laat komen en uw vitaliteit herstelt? InnerChoice-Shiatsu respecteert al deze vragen en meer:

Herkent u zich in het volgende:

U heeft vaak pijn, maar de artsen kunnen niets vinden of er niets aan doen. De aard van de pijnklachten is heel erg verschillend, zoals rugpijn, buikpijn of menstruatieklachten. Of u heeft een verminderde weerstand, bent elke winter weer verkouden, heeft last van koude handen en voeten en bent snel ziek.

U heeft meerdere chronische klachten, maar krijgt behandelingen en adviezen die met elkaar in tegenspraak zijn. Elke specialist heeft zijn eigen vakgebied. De neveneffecten van een behandeling kunnen andere klachten versterken of nieuwe klachten creëren. Er is geen overzicht dat de klachten met elkaar in verband brengt. Er is geen sprake van een geïntegreerde behandeling, noch van een overkoepelende, rationele aanpak.

Uw lichamelijke klachten worden wel behandeld, maar niemand heeft aandacht voor het leed dat zich daarachter verschuilt. U bent een gevangene van de medische molen, die u in hokjes plaatst, maar waarin u zelf onzichtbaar bent geworden. U wordt als een anoniem ziektebeeld gezien en niemand ziet u nog als de mens die door deze beproeving heen gaat! U heeft het gevoel alsof uw ziekteproces niet meer van u is en uw genezingsproces u volledig uit handen wordt genomen!

U gaat door een moeilijke periode heen. Soms voelt u zich overspoeld door emoties en u heeft behoefte aan ondersteuning, rust en inzicht. U doet uw best om door te kunnen gaan met uw normale, dagelijkse leven, maar dat valt u steeds zwaarder. Beladen emoties kunnen bijvoorbeeld als gevoelens van depressie, angst, boosheid, paniek of nachtmerries naar boven komen. U wilt zich evenwichtiger voelen, maar weet niet waar te beginnen.

U bent niet ziek, maar verlangt naar een dieper contact met uzelf. U heeft zorgen en kunt niet meer echt van het leven genieten. Maar graag zou u uw eigen kracht weer willen hervinden. U heeft behoefte aan een aandachtige, respectvolle aanraking – daardoor kunt u de veiligheid ervaren die noodzakelijk is om weer tot uzelf te komen.


Welke mensen hebben het meeste baat bij mijn Shiatsu-behandelingen?

Mensen die een diepgaande en blijvende verbetering van hun klachten willen. Meestal hebben zij al veel therapieën achter de rug die wel de symptomen bestreden, maar de oorzaken ongemoeid lieten. Omdat de oorzaken onbehandeld zijn gebleven, keren de pijn en klachten terug. Soms zijn het dezelfde klachten, maar vaak komen ze ook in een andere vorm terug.

Mensen die meer zeggenschap en harmonie in hun eigen leven willen ervaren. Meestal zijn dit mensen, die het gevoel hebben dat ze door obstakels belemmerd worden hun leven voluit te leven. Ze willen dolgraag dat dit verandert, maar weten niet hoe! Ze verlangen ernaar de levenskracht weer vol door hun aderen te voelen stromen, hun enthousiasme weer te ervaren en het leven weer eigenhandig inhoud te geven.


Zoekt u daadwerkelijke verlichting van uw klachten en toegang tot uw innerlijke bron van energie?

Ik kan u hierin absoluut ondersteunen. Klik hier als u meer over mijn werkwijze te weten wilt komen.


 

 

 

Voor wie? Mijn werkwijze Contact

 

 

 

 

 

 

Ik ben bij Christophe terecht gekomen vanwege interesse in shiatsu, en ik eigenlijk alleen maar ervaring had met acupunctuur
De energie van Christophe is te gek, en ik vind hem een zeer spiritueel persoon. Dat geeft wat extra's aan de massage. Het kan erg confronterend zijn maar at the end voel je je een stuk rustiger en voel je je veel meer in balans met lichaam en geest. Hij weet al je problemen zo te bespeuren en na een aantal sessies voelde ik me zoveel lekkerder.
Dank!'

Sanne Mehagnoul

 

Mijn naam is Jacqueline. Via mijn fysiotherapeute kwam ik in contact met Christophe Dumont omdat ik zowel fysiek als mentaal volledig vastzat. Helemaal open stapte ik naar binnen, ik had geen idee wat Shiatsu inhield en wat het voor me kon doen. Vanaf het begin af aan was er een gevoel van veiligheid en zorg die me geboden werd. Het is moeilijk te beschrijven hoe de behandelingen voelen en dit zal voor een ieder verschillend zijn. Voor mij, ik had steeds het gevoel compleet in contact te zijn met Christophe tijdens de sessies. Een samenspel die ervoor zorgde dat mijn zwakke, verstoorde of dichtgestopte gebieden in lijf en hoofd bereikt en geopend werden. Ik heb gelachen, gehuild en me iedere keer verwonderd over hoe ik me voelde na de sessie. Mijn fysieke pijn werd steeds minder, ik begon te begrijpen waar ik mee kampte waardoor ik mentaal op ontdekkingsreis ging en mijn blokkades opgeheven konden worden. Christophe is een integer, zorgzaam en liefdevol mens en zeer kundig in zijn vak.  Als je open staat voor verbetering op ieder gebied en je bereid bent te voelen en te ontdekken ben je bij Innerchoice op z'n plek. Een absolute aanrader! Jacqueline van Baaren